Om Arthur Guld & Design

Arthur Guld & Design är ett familjeägt företag. Arthur Rafaelyan driver butiken tillsammans med sin fru Sose Rafaelyan. Arthur är guldsmed som på ett unikt sätt använder cad-program för att designa smycken tillsammans med kunden, medan frun Sose hjälper till att namnge smyckena Arthur tillverkar samt står i butiken i Erikslund och har hand om personalen. 

Teamwork

Teamwork är viktigt i företaget, alla hjälps åt och Arthurs pappa är  en mycket duktig och välkänd guldsmed som har hand om tillverkningen. Idag tillverkar inte företaget bara sina egna ringar, utan Arthur Guld & Design tillverkar smycket åt ett 30 tal andra varumärken och smyckesbutiker i Sverige. Bl.a. åt Olle Hallbergs guldsmed.

Screenshot

E-handeln

www.arthurgulddesign.se - Din smyckesbutik på nätet

På vår hemsida hittar du allt inom smycken. Arthurgulddesign.se har ett brett sortiment av välkända varumärken, men vi letar ständigt efter nya smycken av hög kvalité för att kunna erbjuda det senaste och bästa inom branschen. Våra kunder ska alltid kunna hitta de produkter eller den information som de söker efter när det gäller ringar, klockor, örhängen och armband m.m. För oss är det viktigt att du som besökare hittar rätt. Därför har vi satsat på att du som kund alltid skall enkelt kunna navigera på vår hemsida, hitta det du söker och få bra villkor och den bästa tänkbara kundtjänsten.  Om ni undrar över något, ring, maila eller kom in i vår butik i Västerås.

Telefon: 021-474 87 40
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Butiken

Butiken

Arthur Guld & Designs butik ligger i Erikslunds Shoppingcenter i Västerås. Lokalen är vitmålad, modern och inringad av hundratals gnistrande blickfångare. Arthurs egendesignade ringar skyltas i fönstret tillsammans med många välkända smyckesvarumärken. Välkomna in i butiken för att titta på vackra smycken eller få råd och hjälp av vår kunniga och trevliga personal. Vi kan tillsammans med er specialdesigna vigsel och förlovningsringar i ett cad-program för att sedan specialtillverka smycket i vår egna guldsmedsverkstad.

Läs mer om specialdesignade smycken under fliken Specialdesign.

{bildgalleri:3}

Tillverkningen

Vi tillverkar smycken i vår smyckesverkstad i Köping. Skickliga smyckessmeder tillverkar noga och med stor precision eleganta smycken.

Populära produkter

 

vertical-blue

Specialdesigna din ring

heaven-princess

Kontakinformation

Arthur Guld & Design

Erikslund Shopping Center
Krankroksgatan 17
721 38 Västerås

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Kundtjänst vardagar 10-16

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider butik

Mån-Fre: 10.00-20.00
Lör-Sön: 10.00-18.00

Copyright © 2015 Arthur Guld & Design. Alla rättigheter reserverade. Web: NyWeb