Specialdesigna ditt smycke

3designVi skräddarsyr tillsammans med dig ditt drömsmycke, vigselring eller förlovningsring och skapar en prototyp i 3D. Som vi sedan tillverkar efter ditt önskemål. Med hjälp av CAD programmet 3Design så kan vår guldsmed Arthur rita upp smycken i datorn tillsammans med dig. Smycket kan ses från alla vinklar eftersom det är i 3D, på så vis kan ni formge smycket exakt efter tycke och smak.

"Arthur Guld & Design skapar smycken för livet"

Processen

  1. När ett par kommer, sätter vi oss först ner och pratar. Arthur vill få en känsla av vad paret vill ha och deras smak. Men man kan även ringa i förväg och berätta vad man vill ha så har Arthur ett par ritningsförslag vid första besöket.
  2. Smycket ritas upp i cadprogrammet, ses från olika vinklar och i olika material. Diamanter och ädelstenar placeras eventuellt ut på smycket.
  3. Förslag tillsammans med prisuppgifter ges till kunden.
  4. När designen är klar tillverkar Arthur exempelvis en provring i vax för att kunden ska få se och känna hur ringen sitter på fingret.
  5. När allt har godkänts och känns bra tillverkas den äkta ringen.

Vanligtvis brukar en ring ta cirka en till två veckor att framställa. Men om det är bråttom kan Arthur göra ringarna snabbare.

Ombearbetning av befintligt guld

Om man har ett guldsmycke som man kan tänka sig göra om till en ring behöver man bara betala för arbetskostnaderna och eventuella nya tillägg som exempelvis stenar eller diamanter, ett alternativ många väljer.

Vad är populärast just nu?

I Västerås är det vitt guld, rött guld, titan och stål. I Stockhollm är det platina, vitt guld och rött guld. Bland yngre kunder som kanske inte har lika stor budget är det mycket silver.

Vårt mål är att ha nöjda kunder. Välkomna till oss för att förverkliga ditt drömsmycke!

 

Populära produkter

 

vertical-blue

Specialdesigna din ring

heaven-princess

Kontakinformation

Arthur Guld & Design

Erikslund Shopping Center
Krankroksgatan 17
721 38 Västerås

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Kundtjänst vardagar 10-16

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider butik

Mån-Fre: 10.00-20.00
Lör-Sön: 10.00-18.00

Copyright © 2015 Arthur Guld & Design. Alla rättigheter reserverade. Web: NyWeb